SIGURANTA MASINII

Odata ce prezinti masina drept garantie pentru acordarea unui credit, noi ne asumam responsabilitatea de a pastra masina in siguranta, in parcul nostru, care este monitorizat video si cu paza 24/7.

Dupa stabilirea valorii creditului si semnarea contractului cu Pawn Collection, automobilul va fi parcat in siguranta in parcul nostru auto.

Camerele de supraveghere monitorizeaza parcul auto 24/24, 7 zile pe saptamana, astfel incat masina ta este mereu in siguranta.

Daca doresti sa arati masina unui potential cumparator, iti punem la dispozitie parcul auto pentru prezentare, iar autoturismul poate fi preluat doar dupa returnarea imprumutului si a comisionului aferent.
La preluarea autoturismului se fac poze in interior si exterior, se noteaza kilometrajul, iar apoi masina este pastrata in parcul auto propriu. Acesta este monitorizat 24/24. Masina va fi returnata in aceeasi stare (aspect, kilometraj si functionare), dupa achitarea comisionului de imprumut si a valorii creditului solicitat.

La predare masina va fi examinata impreuna cu un agent deal nostru si foto de intrare si va fi returnat in aceeasi stare de functionare nr de km si aspect